Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Epilator IPL Profesional salon
15000 €
Brand
EpilSkyn
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aparatul functioneaza perfect, are 3 luni garantie din momentul vanzarii si ofer service post garantie, contra cost. Ultima revizie, cu schimbarea lampii, s-a facut in decembrie 2014.
Aparat destinat folosirii intensive, pentru saloane, clinici de infrumusetare.

Detalii produs

Aparat pentru epilare definitiva IPL si tratamente faciale 7 in 1.

Atentie! Acest aparat pentru epilare definitiva IPL si tratamente faciale 7 in 1 este un aparat strict profesional.

Pentru Aparate de epilare definitiva ce pot fi utilizate si acasa vizitati pagina epilatorului Skyn.  Descriere aparat pentru epilare definitiva IPL si tratamente faciale 7 in 1. Ecran color de 10,4 inch, HR, VR si SR intr-o singura masina Principiul de tratament: IPL (Lumina Intens Pulsata), este un fel de inalta rezistenta, cu spectru larg si non-succesiune de lumina, care poate patrunde in epiderma la derma. Utilizand elemente de absorbtie selective, lumina este absorbita de melanina din foliculii de par.

Prin efectul optic si termic generat si provenind de la lumina, se atinge scopul de indepartare a parului nedorit, prin distrugerea foliculilor din tesuturi, rapid si permanent. IPL poate patrunde epiderma si sa aiba efect exceptional asupra pigmentului din tesutul tinta. Astfel de aparat pentru epilat sparge celulele anormale de pigment, aproape de vase de sange anormale, sa stimuleze proliferarea de colagen si se imbunatateste reamenajarea de fibre elastice, realizarea in cele din urma a scopului de indepartare de pigment si de intinerire a pielii.

Domeniul de aplicare a tratamentului:
1. Eliminarea definitiva a parului nedorit de pe toate partile corpului si pentru culorile de par
2. Scoateti leziuni vasculare pe fata si in zona nasului
3. Elimina ridurile si micsoreaza porii pielii
4. Elimina toate tipurile de leziuni pigmentate de exemplu pete de varsta, pete locale, pete de soare
5. Tratament anti acneeic
6. Elimina defectele pielii si imbunatateste calitatea pielii;
7. Intinereste pielea, tonifica si imbunatatirea elasticitatii pielii. Capatul Lungimea de unda Serviciul deservit HR Hair Removal.

Epilare definitiva 690nm epilare definitiva ce inlatura firele de par de pe orice parte a corpului SR Skin Rejuvenation intinerirea pielii 560 nm eliminarea pistrui, pete de varsta, ridurile, imbunatateste structura si textura pielii VR:vascular removal

Imbunatatire vasculara 420 nm  elimina leziunile vasculare pe fata, trateaza baza nasului si anti acneic

Specificatii:

Trasaturi si avantaje: Exploatarea si intretinerea
1.Simple operatii si intretinere Trei piese de mana (SR, HR, VR) pe unitate, ceea ce face ca operatorii sa poata schimba cu usurinta piese de mana pentru tratamente diferite. Interfata dotata cu un ecran mare LCD ce face folosirea simpla si prietenoasa.
2.Tratamente sigure si confortabile: Sistemul de racire semi-conductor face temperatura cristalului de la piesa de mana, sa ajunga la 24 grade celsius pe parcursul a 5 minute de la pornire care asigura un tratament IPL in conditii de siguranta si confortabil.
3.Rezultate de lunga durata: Controlul precis al energiei face un tratament IPL eficient si de durata ce are ca rezultat indepartarea parului, intinerirea pielii,depigmentarea si inlaturarea leziunilor.

Specificatii:
Lungimea de unda HR:640nm, SR:530nm, HR:430nm.
Timpul de descarcare 3-5s.
Primul impuls 0.1-10.0ms.
Sub-impuls 0.1-10.0ms.
Putere impuls 20-50J/cm2.
Timp de incalzire 10-990ms.
Alimentarea cu curent AC220V, 50Hz.
Zona tratala per impuls HR:15mmX35mm. R/VR:10mmX30mm.
Racire aer, racire.
Putere 1100W.
Securitatea standard Max * 10A.
Din Gura in Gura